Naast lezingen kunt u bij mij ook terecht voor een advies op maat. Hierbij bezoek ik uw vogelkwekerij en bespreken wij samen wat de problemen zijn.

Bijvoorbeeld:
-De vogels kweken niet
-Vele vogels sterven
-Eieren komen niet uit
-Veel kleine legsels
-Ziektes
-Kunstmatige Inseminatie (KI) bij vogels
-Meer jongen willen krijgen per koppel
-Enz....
-Totale management van uw vogelkwekerij

Enkele ervaringen kort samengevat:

Op een roofvogel kwekerij werden zeer weinig jongen geboren. De vogels gingen niet tot kweken over, en als dit gebeurde aten ze de jongen op. Na een bezoek van mij en aanpassing van de voeding en enkele kooien werden er vele jongen geboren. Deze kwekerij heeft hierdoor flink kunnen uitbreiden en heb ik het totale management van over genomen. Met enkele bezoeken per maand geef ik aan wat er moet gebeuren en het personeel runt verder de dagelijkse werkaamheden. Bij de duurdere soorten wordt ook KI toegepast.

Bij een grote kwekerij in polen met voornamelijk grasparkieten werden gemiddeld 2 jongen per jaar gekweekt. Dit lijkt weinig, op enkel tarwe en rijst vondt ik dit een hele prestatie! Na aanpassing van de voeding en mog een aantal dingen kweekte deze kwekerij na een jaar gemiddeld 6 jongen per koppel. In de jaren erna is dit verder vergroot.

Bij een amazone kweker wilde de kweek niet lukken. Hij heet altijd goed gekweekt, helaas sinds enkele jaren wilde het niet lukken. Na uitvoerige studie van de voeding bleek dat de vogels enkele voedingsstoffen tekort kwamen. Deze werden toegevoegd en binnen 6 weken! Lagen er bijna bij alle kopels eieren. Zo snel kan het gaan


Bel of mail voor de mogelijkheden! Er is meer mogelijk dan u denkt! Uiteraard is er aan een bezoek een vergoeding gebonden.
FaLang translation system by Faboba

Highlighted

Anti-Mites Products: Click!

 

Shopping Cart

The cart is empty